WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een vakkundig en professioneel stukadoor en afbouwbedrijf gevestigd in Groningen. Wij onderscheiden ons als bedrijf door de klantvriendelijke service, de nette manier van werken, een schone oplevering en de garantie op goed (en vooral strak) werk. Hiernaast zijn wij gediplomeerde stukadoors en VCA-gecertificeerd. Door de heldere afspraken die wij van tevoren met u maken tijdens een bezichtiging komt u nooit voor verrassingen te staan.

“Na het afronden van de stukadoors opleiding en veel ervaring opgedaan te hebben door te werken bij verschillende bedrijven, besloot ik (vandaar ‘RS’) mijn eigen bedrijf te beginnen. Stukadoor & afbouwbedrijf RS was hiermee een feit! Mijn passie en vooral eigen manier van werken zou ik hier in kwijt kunnen. Midden in de crisis beginnen voor jezelf beginnen was op z’n zachts gezegd een risico, maar al gauw groeide het bedrijf uit tot een succes. Grote nieuwbouwprojecten of juist decoratieve afwerkingen bij de particulier thuis: alles is mogelijk en wordt iedere keer weer met vakmanschap en passie aangepakt.”

Werkzaamheden die wij aanbieden:

• Stukadoren
Glad pleisterwerk, raapwerk, fijnschuurwerk, sierpleisters, spuitwerk, decoratieve afwerkingen zoals betonlook en andere glanspleisters.

• Vloeren
Cementdekvloer, tegelwerk, gietvloeren en decoratieve afwerkingen.

Neem altijd vrijblijvend contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden!

Stukadoor & Afbouwbedrijf RS
Kerkstraat 17
9745 CC Groningen
T: 06-20972252
info@afbouwbedrijf-rs.nl